Retket

Kevätretki 1990-luvun taitteessa

Vuonna 1991 Oulun Kokoomusnaiset aloittivat syyskauden järjestämällä retken Turkansaareen. Retken ohjelmassa oli vesibussimatka pitkin Oulujokea. Turkansaaren ulkomuseon ja vuonna 1694 rakennetun kirkon ohella retkeläiset saivatkin ihastella Oulujokivarren vehmaita rantamaisemia. Mukana retkellä olivat muun muassa yhdistyksen puheenjohtaja Marjatta Lapinkari ja oululainen kaupunginvaltuutettu Suvi Lindén.

 

Oulun Kokoomusnaisten ja Tervaportin Kokoomusnaiset tekivät vuonna 2008 retken  eduskuntaan. Eduskunnassa he tapasivat kansanedustajat Tuulikki Ukkolan ja Suvi Lindénin, jotka ovat molemmat Oulun Kokoomusnaisten jäseniä. Retkellä oli mukana muun muassa Oulun Kokoomusnaisten puheenjohtaja Pirjo Bastman.

 

Toukokuussa 2012 Oulun Kokoomusnaisten retkikohteena oli Koitelinkoski Kiimingissä. Retkellä oli mukana puheenjohtaja Pirjo Bastman sekä Oulun Kokoomusnaisten hallituksen jäseniä sekä myös pari aivan uutta Oulun Kokoomusnaista. Koitelinkoskeb ohella retken ohjelmassa oli tutustuminen monitoimitalo Kimmokkeeseen. Vierailun emäntänä toimi Aila Postareff-Jurvelin Kiimingin Kokoomuksesta.

 

 

Keväällä 2013 Oulun Kokoomusnaiset tekivät retken Kui? IX Tekstiilitaiteen triennaaliin Oulun taidemuseoon. Mukana 16.4.2013 järjestetyllä museokäynnillä olivat mm. Pia-Riitta Korvenheimo, Kerttu Rouru, Heljä Sohlo ja Ritva Orava.